top of page

ACCELERADORA DEL MAR

DE IVEAEMPA

A IVEAEMPA comptem amb un equip divers, format per professionals experts en diferents especialitats i sectors; mentors que realitzen un seguiment i brinden suport als emprenedors etapa a etapa de manera personalitzada. Així mateix, són formadors en models de negoci, creació d'equips funcionals, fèrtils i diversos; i accés a finançament tant públic com privat. Amb ells, faràs de la teva idea un autèntic negoci.

EL NOSTRE EQUIP

Iolanda Piedra

Llicenciada en Economia i Màster d'Auditoria i Màster en prevenció de riscos laborals. És presidenta del Club Espanyol XXIe Siècle i presidenta de la Comissió de la Dona i l'Empresa de PIMEC.

José Ángel Abancens

President de l'Associació Empresarial de Publicitat i del Grup Empreses AB Maba. Membre de la Junta Directiva de Foment. Va rebre el Premi Nacional de Comunicació el 2011.

Jesús Conte

Periodista i escriptor. President de ConteBcn Comunica S.L. Va ser cap de premsa del president de la Generalitat de Catalunya.

Joan Albà

Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster per ESADE. Mentor a ESADE Alumni i soci fundador de Fluidra Accelera. Expert en acceleradores de startups corporatives i en processos d'acceleració de projectes d'emprenedoria.

Miguel Carrone

Llicenciat en Màrqueting i MBA. Especialista en màrqueting i negocis, especialment, en l'àmbit digital. Ha estat CEO de Digital Conduit i actualment treballa com lead event manager a Fundació Iniciador en temes d'emprenedoria i creació d'empreses.

Montserrat Segarra

Auditora per a entitats sense ànim de lucre. Mediadora mercantil, civil i concursal.
Experta en projectes finançats per la UE per a organitzacions sindicals en l'àmbit dels Comitès d'Empresa Europeus, de les Societats Anònimes Europees i de les Cooperatives Europees.

Agustí Turull

Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya. Soci fundador i CEO d'AGV Global Abast, S.L. (2012). És assessor de pimes, emprenedors, organitzacions empresarials, i Business Angel de startups.

María José Fonseca

Diplomada en Relacions Laborals, Màster en RRHH. Certificada com NLP Trainer, CPS & Prizm Game Trainer. Forma part del comitè executiu del Cercle de Dones de Negocis (CNM, en castellà). Dirigeix projectes de consultoria de desenvolupament de RRHH i imparteix classes en màsters de comunicació i innovació.

NUESTRO EQUIPO
bottom of page